Folk på film rammer altid bilerne

Du har med sikkerhed set film, hvor en eller anden person efter et fald – fx fra toppen af en bygning – rammer midt ned på taget af en bil. Enten overlever vedkommende, oftest ikke. Men det er helt sikkert sket flere gange, at en bil har stået mere eller mindre strategisk placeret for at afbløde et fald. Hvis du er i tvivl, så har gutten fra Exophrine igen været flittig og klippet følgende supercut med folk, der rammer biler på film – og ja, det er mange gange.

Selv er jeg ret vild faldene fra bl.a. Kick-Ass og Hellboy II – men der nu også godt gang i bilsmadderierne i The Matrix Reloaded. Du finder den fulde liste med anvendte filmklip, samt person, højde og sted HER.

[vimeo]http://vimeo.com/36492513[/vimeo]

Se flere supercuts
Blah blah blah…
Skrid og skråt op i lange baner
250 introduktioner fra filmens verden
Fascinerende filmkig gennem Guds øje