Der deles mange flade ud på film, smack…!

Tja, hvis man bare ikke kan få nok af skuespillere, der giver hinanden en flad på siden af hovedet, så er Glove, Actually 2: Glove Harder det perfekte supercut. For her står den på små 10 minutters smacking around. Det er en imponerende række af film, der er klippet sammen – det er tilsyneladende ret populært lige at give en flad.

Alt lige fra Nicolas Cage, Jude Law og Al Pacino deler håndmadder ud, mens bl.a. Zac Efron, Ben Stiller og Sylvester Stallone får en flad. Ja, hverken mænd, kvinder, børn eller dyr går fri – selv Arnie må tage imod slag og selvfølgelig skal Eddie Murphy også lige have en lussing. Jep, der er også en del 1 – lige HER. SMACK!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L6I3_gEaAGE[/youtube]

– Find hele listen med anvendte film HER.
Se andre hårdtslånde supercuts:
Tøser der losser mænd i skridtet
Da mænd slog hysteriske kvinder på film