Dyr angriber ofte på film

Det kan både være virkelig komisk, men er oftest dybt foruroligende, når dyr angriber på film. Men uanset hvad, er det for det mest cool at se alt lige fra løver over hajer til kæmpekrabber gå til angreb. Og jeg er absolut ikke den eneste, der er vild med dyreangreb. Se bare på den lange liste af dyregys med film som Spielbergs hajklassiker Jaws, Hitchcocks fuglegyser The Birds, den originale King Kong fra 1933 eller den nyere Snakes on a Plane – uden sammenligning i øvrigt.

Disse film samt en omfattende række af andre angribende dyr er at finde i følgende supercut. Her er både klassikere og mere obskure film repræsenteret samt selvfølgelig et stort udvalg af farlige dyr. Hajen er ret populær og går bl.a. løs på Jim Carrey i Ace Ventura og så kommer en haj også op at toppes med en zombie i en af de mest aparte dyreangreb skudt på film, nemlig i Lucio Fulcis klassiske Rædslernes grønne ø aka Zombi 2. Desværre er dette supercut tilsat en omgang jammerlig klavermusik.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EiUIkOCmOeQ[/youtube]

– Du finder hele listen med anvendte film HER.