Fascinerende filmkig gennem Guds øje

Det her er en af de bedste supercuts, jeg er faldet over i længere tid. Her er det en lang række scener, der alle har det til fældet at være skudt lige oppefra og ned – eller “God’s Eye View” som kameraindstillingen også kaldes. Det er der kommet nogle virkelig smukke og vilde scener ud af og ikke mindst et forførende supercut. Her med alt lige fra Psycho til West Side Story og The Big Lebowski til Kick-Ass.

Desuden er der tænkt over klipningen, hvilket giver et medrivende flow og nogle interessante sammenhænge mellem filmene – bl.a. klippes der fra toiletscenen i Trainspotting til toiletscenen i Enter the Void, og fra bådscenen i Jack Goes Boating til den synkende skude i Titanic – det er sgu ret cool. Se om du kan spotte alle filmene…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kCbTe9jBwB4[/youtube]

Se andre supercuts:
At følge lige i hælene på filmen (lavet af samme gut)
At gå op og ned af trapper på film
De 100 bedste ’shut ups’ på film