Labre fyre siger ”I love you”… hele tiden

Dette supercut måtte dukke op før eller siden – tja, måske der allerede findes et. Lige meget, for det her er sgu meget fint, om end alt for kort. For de tre små magiske ord er blevet sagt et utal af gange – ikke altid lige overbevisende, men ofte på det helt rigtige tidspunkt, så alle tøserne dåner og strygerne går i selvsving…

Jep, this one is for you girls – så luk øjnene og tag imod kærlighedserklæringen ”I love you” fra både gamle og unge hunks, bl.a. Brad Pitt, Ryan Gosling, Leonardo DiCaprio, George Clooney, Tom Cruise, Matt Damon, Colin Firth, Ben Affleck, Zac Efron, Robert Downey Jr, Jake Gyllenhaal og ham der vampyren fra True Blood og ham der den falske vampyr fra Twilight.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JmI9NxF5u5Q&list=UUfHRX7ihY8WnSV53NnpKOvQ&feature=plcp[/youtube]

Læs også mine anmeldelser af et par romantiske film:
– Den skæve: Cyrus
– Den fjollede: Baby Surprise
– Den sørgelige: Blue Valentine
– Klassikeren: Da Harry Mødte Sally
– Den sentimentale: Water for Elephants