Ikoniske solriller fra filmens verden

Når solen af og til titter frem, må man have et par solbriller klar. Solen behøver dog ikke lige frem at skinne fra en skyfri himmel for at der kommer solbriller på i filmens verden. Det er dette nye supercut et godt eksempel på, hvor man finder 65 mere eller mindre ikoniske solbriller fra filmens verden fra 1962-2012.

Blandt filmene finder man bl.a. et par af mine favoritter, nemlig John Carpenters They Live og Big Trouble in Little.  Der er også er blevet plads ikoniske solbriller fra Blues Brothers, Taxi Driver og The Matrix samt Easy Rider, the Dude fra The Big Lebowski og selvfølgelig også Arnold Schwarzenegger i Terminator 2. Se resten herunder.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WOV4BR0eAHg[/youtube]

Se flere supercuts:
Wes Anderson set fra oven
”Are you out of your mind!?!”
Catchy one-liners før dødsstødet
Dengang Twin Towers stadig var med i film