Bruce Willis smadrer en masse ting

Der er vel næppe en bedre måde at skyde weekenden i gang på, end med Bruce Willis, der smadrer en masse ting. Det er præcis, det han gør i dette eksplosive supercut. Her smadrer han vinduer i massevis, mens der også ryger et par fjernsyn og stilladser samt flere vinduer, glaspartier i lofter, borde med glas i og glasvægge. Jep, han hopper også ivrigt gennem vinduer, mens både biler og bygninger eksploderer.

Man finder klip fra bl.a. ’Die Hard’-filmene, Armageddon, Hostage, Last Man Standing, Pulp Fiction, RED, Sin City, Surrogates, Tears of the Sun, The Fifth Element, The Last Boy Scout og The Expendables 2. Ja, Bruce Willis har virkelig fået lov til at smadre mange ting og han er sgu god til det.

Læs om film med Bruce Willis:
Red: Pensionister med automatvåben i halvt hopla
Looper: Hjernevridende tidsrejse er medrivende science fiction
Moonrise Kingdom: Romantiske enspændere på poetisk ø-eventyr
The Expendables 2: Gamle muskelmænd deler blodigt bankekød ud

Bruce Bonus
Yipee-ki-yay, motherfucker!
”Yippee-ki-yay, Mr. Falcon”… what?