101 skurke på film

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at skurke er noget af det bedste på film. Det bliver mere vanskeligt at pege på hvem, der så er den bedste. Der er dog ikke nogen tvivl om, at der findes mange forskellige typer af skurke og at flere af de bedste også er med i dette supercut – bl.a. Jokeren i skikkelse af henholdsvis Jack Nicholson i Tim Burtons Batman og Heath Ledger i Christopher Nolans The Dark Knight.

Man finder bl.a. også Christian Bale som Patrick Bateman i American Psycho, Bela Lugosi som Dracula og den sleske agent Smith fra The Matrix. Hannibal Lecter er også med samt Lord Voldemort og Pinhead fra  ’Hellraiser’-filmene, mens slasher-ikonerne Michael Myers, Freddy Krueger og Jason Voorhees slagter løs. Listen fortsætter med bl.a. Darth Vader, Gollum og Norman Bates fra Hitchcocks Psycho. Spot selv resten af skurke herunder.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VayH1AIhV-s[/youtube]

Se mere med filmskurke:
Din ugentlige ‘Bad Dude’
Endnu flere ’Bad Dudes’
Maniske grin på film
Kender du alle 50 filmskurke?
– Good guy bonus: Kender du alle 50 ‘good guys’?