Folk på film smadrer masser af vinduer

Der bliver i den grad smadret vinduer på film – enten fordi folk selv hopper eller bliver kylet ufrivilligt igennem. Hvis du skulle være i tvivl om hvor meget glas, der egentlig smadres, så kan dette supercut lige minde dig om det. Her bliver der nemlig smadret cirka 90 vinduer fra omkring 55 forskellige film på bare 150 sekunder.

Her finder man klip fra bl.a. The Matrix, Blade Runner og Alien samt selvfølgelig også Die Hard, The Bourne Ultimatum og Transformers. Man kommer heller ikke uden om Robocop, Scream og The Dark Knight. Nå ja, Arnold Schwarzenegger dukker også op i bl.a. Terminator, mens der smadres glas i slowmotion med Watchmen. Jeg savnede dog bl.a. klip fra nogle af Dario Argentos film, hvor der ofte ryger folk gennem vinduer.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i1KHBQWyfOc[/youtube]

Se andre supercuts:
At gå imod publikum på film
Der findes to slags mennesker
De 100 mest ’cheesy’ replikker
”Are you out of your mind!?!”