De løber altid i slowmotion på film

Det er ikke kun Zack Snyder og Michael Bay, der er vilde med at lade folk løbe i slowmotion i deres film. Men det ved du jo godt allerede. For man finder folk, der løber i slowmotion i mange film – og i ovenstående supercut finder man mere end 80 forskellige film med folk, der løber i slowmotion.

Det gælder blandt andet filmene Bad Boys, Zoolander og Platoon videre til Zombieland, Forest Gump og The Darjeeling Limited samt Blade Runner, Avatar og Predator. Her er det eksempelvis følgende, der har benene på nakken: Will Smith, Ben Stiller og Jean-Claude Van Damme videre til Jonah Hill, Keanu Reeves og Mark Wahlberg samt Bruce Willis, Tom Cruise og Jack Black.

– Se flere supercuts HER.
– ’Synes godt om’ Filmskribenten på Facebook HER.

batman robin running