Folk slår op på film i massevis

Der findes mange fantastiske romancer på film, men der findes mindst lige så mange hjerteskærende breakups. Og ja, det kan både være dybt tragisk at være vidne til, men også ret sjovt, hvilket dette supercut viser.

Her finder man en lang række breakups, hvor det blandet andet går ud over Reese Witherspoon, Zooey Deschanel og Christian Bale videre til Woody Allen, Jennifer Aniston og Tom Cruise samt Steve Carell, Jake Gyllenhaal og Joseph Gordon-Levitt. Selv Matt Damon, Ben Affleck og Cameron Diaz må gennem møllen sammen med Ben Stiller, Kristen Stewart og Sarah Jessica Parker. Av av, broken hearts.

Se andre supercuts:
De spiser tit pizza på film
Når kendte spiller sig selv på film
Arnold Schwarzenegger i kamp med flerstavelsesord

christian bale american psycho