De spørger altid om, hvem hinanden er på film

Ja, lige som man tror, det sidste supercut, har ramt nettet, lander der et nyt. Denne gang er der klippet flittigt sammen af folk på film, der blandt andet spørger hvem andre er eller gør opmærksom på, hvem de selv er. Her finder man således en række skuespillere, lige fra Jennifer Aniston, Johnny Depp og Nicolas Cage videre til Christian Bale, Jim Carrey og Arnold Schwarzenegger.

Filmene tæller blandt andet Back to the Future, Kick-Ass og Batman Begins videre til Harry Potter and the Chamber of Secrets, The Matrix Reloaded og The Bourne Identity samt Inglorious Basterds, Shutter Island og Kill Bill Vol. 1, hvor for eksempel Brad Pitt, Leonardo DiCaprio og Angelina Jolie også dukker op.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gNYOZSXJ6g0[/youtube]

Se flere supercuts:
Brad Pitt spiser hele tiden
80 film der nævner sig selv
Catchy one-liners før dødsstødet
Folk på film smadrer masser af vinduer