Samtlige amerikanske stater på film

Well, nu er det ikke det mest ophidsende supercut, men I får det lige med alligevel. For det er altså imponerende, at en gut har siddet og fundet de film, hvori samtlige af de amerikanske staterne nævnes – og han har været vidt omkring. Lige fra Alfred Hitchcocks klassiker Menneskejagt fra 1959 videre til Forrest Gump, hvor Tom Hanks råber op og frem til Juno.

Selv er jeg vild med John Carpenters They Live fra 1988, men det er altså Anthony Hopkins i den ikoniske rolle som Hannibal Lecter fra Ondskabens øjne, der brænder igennem. Tror næppe en amerikansk stat har lydt mere foruroligende end her.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pXAtv_FrHCk[/youtube]

Se andre supercuts:
At følge lige i hælene på filmen
De 100 bedste ’shut ups’ på film
‘Go ahead, make my day’ – 100 trusler på film
Jack, Rose, Jack, Rose, Jack, Rose, Jack, Rose…