’At-snakke-med-sit-eget-spejlbillede’-scenen

Der er visse scener, der går igen, når man ser film – en af dem er den klassiske ’at-snakke-med-sit-eget-spejlbillede’-scene. Mest kendt er vel scenen fra Martin Scorseses Taxi Driver, hvor Robert De Niro som den psykotiske chauffør Travis Bickle leverer de klassiske linier til sit eget spejlbille ”You talkin’ to me?”.

Men rækken af filmkarakterer, der har en pep-talk med sit eget spejlbillede er lang. De gæve kollegaer hos FilmDrunk har således smækket et lille underholdende supercut sammen med en række af sådanne scener. Her finder man selvfølgelig Bickle, men bl.a. også John Travlota i Pulp Fiction, Kick-Ass i Kick-Ass og Bruce Campbell som den hårdtslående Ash i Evil Dead II. Du finder listen med alle anvendte film HER.

[vimeo]http://vimeo.com/26909937[/vimeo]

Se andre supercuts:
Tøser der losser mænd i skridtet
80 film der nævner sig selv
Der er en del skuespillere, som ligner lort