At følge lige i hælene på filmen

Der er som bekendt replikker, der går igen i film – bl.a. ”Get out of there!”. Men det er ikke kun replikker, der går igen i film – også visse skud vil man kunne se brugt igen og igen. Et af dem er hvor man følger en person bagfra. Jeg er ret vild med dette skud. Der er en umiddelbar energi i det simple skud, som ofte er med til at intensivere en scene eller ganske enkelt bringe en direkte ind i filmens handling (no 3D needed).

En gut har nu klippet en 3 minutters montage af netop dette skud, så man får én lang gåtur. Her finder man både nye og gamle film i et stort miks, bl.a. Inception, Shaun of the Dead, Die Hard, 127 Hours, Ondskabens Hotel, The Adjustment Bureau, The Wrestler, Jurassic Park, Pulp Fiction, Goodfellas, The Matrix, The Dark Knight, The Big Lebowski, There Will Be Blood, Gladiator og Scream. Jep, et populært skud.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=brZ3MnGU7UY[/youtube]

Se andre supercuts:
Tøser der losser mænd i skridtet
250 introduktioner fra filmens verden
Samtlige knogler Steven Seagal har brækket