De siger hele tiden ’son of a bitch’ på film

Det var på tide, at der kom et ’son of a bitch’-supercut. For når der bandes på film, er det ofte det, der bliver sagt – og ja, dette supercut kunne nemt have været længere. Men selvom det føles som om, at der mangler nogle på listen, så er det heldigvis ikke Arnold Schwarzenegger, Michael Douglas eller en hidsig John Malkovich.

Og så giver Robert De Niro den også gas med svineren, mens Harrison Ford aka Indiana Jones og Kurt Russell i Big Trouble in Little China også er med på noderne – og så kommer man selvfølgelig heller ikke uden om en vanvittig Nicolas Cage.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CW_JJ8SR5N0[/youtube]

Se andre hidsige supercuts:
”I’m too old for this shit”
Sæt dig ned og hold kæft!
Skrid og skråt op i lange baner
De 100 bedste ’shut ups’ på film
Der bandes en del i ’Pulp Fiction’
De 50 bedste film-freakouts, sort of…
‘Go ahead, make my day’ – 100 trusler på film