Nicolas Cage burde have alle rollerne

Faste læsere vil vide, at jeg har et blødt punkt for Nicolas Cage. Heldigvis er jeg ikke den eneste, der er en smule tosset med Cage og ikke mindst hans udsøgte flair for at kunne spille/være vanvittig. Og ja, det er selvfølgelig en fejl, at han ikke er med i den kommende actionbombe The Expendables 2 og heller ikke var at finde i The Avengers – han ville uden tvivl være en fremragende Hulk.

Matheus Candido forsøger at rette op på Cage-fraværet, ved at lade ham indtage samtlige roller på de eksplosive plakater. Jep, jeg glæder mig bestemt til at se Sylvester Stallone og resten af bøfferne gå amok i fortsættelsen, men det ville altså have pyntet på skidtet, hvis også den kære Cage havde været at finde på plakaten – om ikke andet, så bare i en enkelt af rollerne. Se flere af Candidos Cage-fjollerier HER.

Se flere Nicolas Cage-lækkerier.
De 100 bedste Nicolas Cage-citater
Nicolas Cage giver den som Nicolas Cage
Samplet Nic Cage sætter ild til dansegulvet
Drive Angry: Cage som skydegal badass på fire hjul
Seeking Justive: Stakåndet Cage snubler rundt i plothuller

BIZAR BRODY BONUS: Adrien Brody på flippet gåtur