De 100 bedste Nicolas Cage-citater

Endelig! Et supercut med de 100 bedste Nicolas Cage-citater. Hvorfor det ikke er blevet lavet før, er mig en gåde. Anyways, nu er det her. Ja, jeg har et blødt punkt for Cage – overgearet og wonderful – ja, både hans mere tvivlsomme karakterer og de mesterlige præstationer, begge yderpunkter er heldigvis præsenteret her.

Man får bl.a. citater fra Wild At Heart, Con Air, The Wicker Man (jep, ”step away from the bike”-remaket), Leaving Las Vegas, Drive Angry, Face/Off, Kick Ass, Bad Lieutenant: Port Of Call New Orleans – så kan du jo selv afgøre hvad der er hø og hvad der ikke er. ”What do you say we cut the chit-chat, a-hole?” – alrighty then mr. Cage, enjoy…

Se også:
Samplet Nic Cage sætter ild til dansegulvet
Nicolas Cage som skydegal badass på fire hjul