Fredagssjov med bizar Adrien Brody

Det er fredag, så her er lige en dansende Adrien Brody til at sparke weekenden i gang. Måske den bedste sang om en filmstjerne – nogensinde! Og bare vent til Brody lirer sin guitarsolo af, ren magi. Man bliver sgu i så godt humør – jep, jeg hører den mindst én gang om dagen og du burde gøre det samme.

Okay okay, der er også andre herligt bizarre og underholdende sange om filmstjerner, bl.a. den samplede Nicolas Cage-sang – bestemt også en favorit og det samme er den kølige sang om Bruce Willis. Så hermed et par film-relaterede musikvideoer at starte fredagen på… enjoy.

Hør og dans med til andre film-sange:
Schwarzenegger bryder igen ud i sang
Star Wars i charmerende stop motion
H to the A to the L, HAL 9000!

Læs også et par anmeldelser af film med Adrien Brody:
– ‘Adrien Brody på morderjagt i Torinos gader’: Giallo
– ‘Genmanipuleret monster-underholdning’: Splice