TRON indtages af elektronisk Led Zeppelin

Med det både overrumplende og vildt flotte visuelle univers, som blev stablet på benene i TRON: Legacy, er det en film, der nærmest tigger om at blive genbrugt i mashups og andet sjov ved klippebordet. Heldigvis er der flere, der har taget filmen under behandling – og jeg kan altid klare et ekstra skud af det neonoplyste univers.

En gut der kalder sig Pretty Lights har nu remixet numre af de gamle rockere fra Led Zeppelin og klippet musikken sammen med det heftige TRON-univers. Det er der kommet en flot video ud af (well, han får jo også billederne serveret på et sølvfad). Men klippearbejdet er også ret cool og så passer hans elektroniske remix også godt til universet – selvom det originale soundtrack af Daft Punk stadig holder.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eShP8a2xy6Q&[/youtube]

Se andet TRON-sjov:
TRON’ifiserede filmscener
Willy Wonka møder TRON: Legacy
Daft Punk og ’Inception’ i satans svedigt mashup
– Min anmeldelse af TRON: Legacy: Visuelt imponerende eventyr bøjet i neon