Filmklip hjælper Jay-Z med 99 problemer

Okay, så tager vi lige et musikrelateret film-mashup, for de kække gutter i Eclectic Method har igen været i den store kasse med film. Denne gang har flittigt klippet løs i replikker og ord, så de matcher Jay-Zs tekst i det über-labre track 99 Problems.

Selvom flowet godt nok ikke sidder i skabet, er det stadig sjovt at se denne strøm af filmklip rappe sig igennem nummeret. Og man skal sgu være hurtig for at spotte samtlige film, hvor der bl.a. er brugt klip fra The Godfather, Pulp Fiction, Ace Ventura, The Matrix, Juno, Forrest Gump, Rumrejsen år 2001 og RoboCop – jep, tjek den ud og spot selv flere film.

se flere vilde mahups med Eclectic Method:
’The Dark Side’ i ondt dubstep-mashup
Blib blob… et herligt robot-mashup
Bare rolig, jorden er gået under før