22 ’James Bond’-introer på én gang

Der findes mange klassiske introer i filmens verden, for eksempel ’kravle-teksten’ i ’Star Wars’-filmene. Men også James Bond-franchisen har sin helt egen ikoniske intro, hvor den elegante agent toner frem og skyder hul i lærredet, så blodet driver. Jep, hele 22 gange er det blevet til – og med den kommende Skyfall, kan man nok forvente at se endnu en version af denne intro.

Nu er der så en eller anden gut, der har samlet det første minut fra de 22 film og sat dem op, så de afspilles simultant. Det er ret meningsløst, men til gengæld også mærkeligt. Havde dog været endnu mere cool, hvis de mange introer var blevet timet til at skuddet blev affyret samtidigt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T6QOxo4g2rw[/youtube]

Se også:
36 af Hitchcocks drab klippet simulant
Filmtitel på filmtitel på filmtitel
En tur gennem titelsekvensens historie
Forrygende filmtitel-grafik i lange baner