Transformers som eksplosiv dubstep

Jeg er langt fra fan af Michael Bays ’Transformers’-film – de er alt for lange, har for mange pinligt platte jokes og et kedeligt persongalleri. Til gengæld er jeg vild med de mange imponerende robotter og deres mekaniske lyde – ja, og så er det sgu også meget sjovt med alle de overdrevne eksplosioner.

En gut fra Birmingham har nu lavet et labert dubstep-mashup af filmenes mest medrivende elementer – de store robotter og massive eksplosioner. Så skru godt op og lad Optimus Prime sætte dit anlæg på overarbejde … god fredag!

[vimeo]http://vimeo.com/27041729[/vimeo]

Se andre musikalske film-mashups:
’The Dark Side’ i ondt dubstep-mashup
Bare rolig, jorden er gået under før
Blib blob… et herligt robot-mashup
Samplet Nic Cage sætter ild til dansegulvet
H to the A to the L, HAL 9000!