Jack, Rose, Jack, Rose, Jack, Rose, Jack, Rose …

Som jeg skrev forleden, kan man se frem til, eller man får i hvert fald muligheden for at opleve James Camerons skibbruds-succes Titanic i 3D til næste år. Det betyder ikke kun våde øjne og Celine Dion for fuld udblæsning igen og in freaking 3D, men også et utal af gange, hvor navnene på det søde par Jack og Rose nævnes igen og igen.

Præcis hvor mange gange kan du finde ud af i supercut’et nedenfor. For Oliver fra FilmDrunk har igen været flittig ved klippebordet og sammenflikket samtlige gange Jack og Rose nævnes ved navn i filmen … og det er mange gange. Wow, hele to indlæg om Titanic på godt en uge – Jorden må sgu være gået under!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RRqK96LehXE[/youtube]

Læs også:
’Titanic’ sænkes i 3D til næste år
Min anmeldelse af Camerons ‘Avatar’
’Titanic 2’ stævner ud