Hold fast på hat og briller, argh…

Okay, okay, okay – så får I lige endnu et supercut, der måske ikke er helt så super som det kunne have været, men trods alt får gjort opmærksom på en ofte brugt replik og scene på film – nemlig den dramatiske ’hold on’-scene. For selvom her er flere fine og intense eksempler, så savner man op til flere – hvor er fx Blade Runner?

Anyways, her får man scener fra nye og ældre film, lige fra Leo og Kate i Titanic til hobbitter i Ringenes Herre og Tom Cruse i Mission: Impossible samt selvfølgelig Sylvester Stallone i Cliffhanger, Harison Ford i Indiana Jones og en cool Keanu Reeves i The Matrix – alt sammen tilsat Wilson Phillips romantiske hit Hold on.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jEippUqLL0k[/youtube]

Se andre supercuts:
”Get out of there!”
Må jeg bede om stilhed
Der er en del skuespillere, som ligner lort