'Go ahead, make my day’ – 100 trusler på film

Der er sgu ikke noget bedre end velformulerede trusler på film – og der er mange af dem, nogle mere legendariske end andre. Flere af dem finder du i Harry Hanrahams nyeste supercut, som består af hele 100 trusler fra filmens verden.

Her leveres verbale sprogblomster af bl.a. Clint Eastwood, Al Pacino, Samuel L. Jackson, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jack Nicholson og så er min personlige favorit Will Ferrell på banen med knapt så skræmmende trusler, ligesom også Tom Cruise som den aggressive Les Grossman fra Tropic Thunder spytter skældsord. Du finder listen med anvendte film HER, hvor du også finder links til andre af Harrys supercuts, ’Go ahead, make my day’.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bbIlLmCID5g[/youtube]

Se andre supercuts:
Tøser der losser mænd i skridtet 
80 film der nævner sig selv
– Der er en del skuespillere, som ligner lort …