Fiktive bands rocker igennem

Man kan af og til godt blive i tvivl om hvorvidt de bands, som begiver sig rundt på alverdens scener er den ægte vare. I filmens verden finder man i hvert fald flere ’fiktive’ bands, altså grupper skabt til filmen, som til tider virker mere ægte, end dem ude i virkeligheden – dog også det modsatte.

Men fiktiv eller ej, så er der flere af disse ’film-bands’, som rocker ret solidt, bl.a. The Blues Brothers, Spinal Tap, The Soggy Bottom Boys med George Clooney i front og selvfølgelig rumvæsen-orkestret fra ’Star Wars’. David Balboa, som også stod bag 250 introduktioner fra filmens verden, har nu klippet en hyldest til flere af disse fiktive bands. Se den komplette liste med videoens bands HER.

[vimeo]http://vimeo.com/35378316[/vimeo]

Se andet filmrelateret musiksjov:
HAL 9000 is getting hot…
Star Wars får hjælp af Queen
Yipee-ki-yay, motherfucker!