Sæt dig ned og hold kæft…!

Det er de færreste, jeg ville rette mig efter, hvis jeg blev kommanderet til at sætte mig ned og holde kæft. Men hvis det var Al Pacino, er jeg ret sikker på, at jeg ville makke ret – specielt hvis han også lige havde en pistol i hånden. Men nu er det ikke kun den garvede Pacino, der har ytret ”Sit down and shut up”, hvilket dette supercut med al tydelighed viser.

Her finder man bl.a. også Morgan Freeman, Denzel Washington, Adam Sandler, Goldie Hawn og Jack Black – og så bliver selveste Clint Eastwood også forsøgt sat på plads. Well, dette supercut kan jo også inspirere, hvis man selv midt i juleræset, lige får brug for at træde i karakter…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VUn07dB645c[/youtube]

Se andre supercuts:
De 100 bedste ’shut ups’ på film
Fascinerende filmkig gennem Guds øje
’At-snakke-med-sit-eget-spejlbillede’-scenen