43 heltemodige opofrelser på film

Hvis du skulle være i tvivl om, hvorvidt folk ofrer sig heltemodigt på film eller ej, så finder du svaret her – og svaret er ja. For en gut har haft lidt for meget tid (tak for det) og har derfor sammenklippet 43 forskellige opofrelser på film. Jep, selvfølgelig går man med glæde en kugleregn i møde, hvis man kan redde andres liv.

Spoiler alert (selvfølgelig).  Man finder således både Tom Hanks og Arnold Schwarzenegger gå i døden med oprejst pande, videre til blandt andet en olm, men ædel Clint Eastwood, en forfrossen Leonardo DiCaprio og en alien-befængt Sigourney Weaver. Se selv resten i toppen.

Se andre supercuts:
Flotte rumhjelme på film
38 gange Jordens undergang
Årets værste film anmelder sig selv
Arnold Schwarzenegger i kamp med flerstavelsesord

arnold schwarzenegger terminator smile