Mere minimalistisk plakatguf

Ja, der er mange minimalistiske filmplakater, når man surfer rundt på nettet – her er lige nogle flere. For jeg har et stykke tid fulgt med i Matt Owens arbejde på hans site og tænkte det var på tide lige at dele hans flotte og opfindsomme plakater med jer. Han er virkelig dygtig til at gribe en detalje eller scene fra en film og omforme dette til en plakat, fx er nedenstående plakat for The Usual Suspects en lille genistreg.

På hans site finder man plakater for både nye og gamle film, hvor der dog er en overvægt af plakater for film fra 1980’erne. Jeg har bare lige plukket en lille beskeden håndfuld, men man finder mange flere på hans site, bl.a. for Karate Kid, Jaws, E.T., Tilbage til fremtide, Ghostbusters, Aliens, Star Wars, Indiana Jones og Rocky.

Se flere flotte plakater:
Stramt komponerede filmplakater
Hitchcock i labert nyt plakatdesign
Filmplakater fra et parallelt univers
Tarantinos film fanget i nye flotte værker