Alternative slutninger på film bliver til kunst

Vi kender alle det der med at sidde tilbage efter en film og tænke, hvad nu hvis de onde havde vundet – eller omvendt, at en tragisk slutning i stedet havde været en happy ending. Silver Screen Society har taget denne tanke op og bedt en række kunstnere om at gentænke slutningen på en af deres favoritfilm. Det er nu endt som udstillingen Alternate EndingsBottleneck Gallery i Brooklyn.

Man kan således fra d. 14 december se en række værker, der har gentænkt slutningen på film som bl.a. Se7en, The Dark Knight Rises og RoboCop. Så er man i New York inden udstillingen lukker d. 4 januar, bør man kigge forbi – well, man kan også nøjes med at kigge herunder, hvor jeg har samlet en række af værkerne.

Jeg er ret vild med de to RoboCop-værker – selvom den, hvor den ikoniske betjent er endt som skrammel i en kasse er ret sørgelig. Værket med The Thing er også virkelig smuk med sit grafisk stramme look og så fænger No Country For Old-værket mig også samt den noget mindre deprimerende slutning på Se7ven.

Keith Negley – No Country For Old Men

Mark Englert – Skyfall

Rich Rayburn – The Thing

Cuyler Smith – Star Wars: The Empire Strikes Back

Eva Galesloot – Home Alone

Rob Loukotka – The Dark Knight Rises

Scott Balmer – RoboCop

David Sizemore – Up!

Emory Allen – RoboCop
 

Kyle Fewell – Predator

Alex Griendling – Temple of Doom

Andres Lozano – Se7en
 

Mark lone – Edward Scissorhands

Shaun Lynch – A Life Aquatic