Stilsikre filmplakater i stakkevis

Hvis ikke I allerede har stiftet bekendtskab med den grafiske designer Tyler Stouts filmplakater, så tøv ikke med at smutte forbi hans site. Her finder man udover en lang række flotte plakater, heriblandt nogle af de labre alternative filmplakater – som kan ses herunder – også illustrationer og meget mere.

Selvom Tyler Stouts alternative filmplakater er bygget mere eller mindre ens op, så kan jeg sgu ret godt lide dem. Der er mange fine detaljer og hans brug af farver spiller ret godt sammen med den stilrene streg.

Lost, Total Recall og The Thing
“Lost”, “Total Recall” og “The Thing”.
"Big Trouble in Little China", "Inglourius Basterds" og "Blade Runner".
“The Big Lebowski”, “Inglourious Basterds” og “Blade Runner”.

– Se mere på Tyler Stouts eget site HER.