En stak ærlige filmplakater

Det kunne være ret forfriskende, hvis de store PR-maskiner af og til ville være lidt mere ærlige i deres markedsføring. Så ville det måske være lidt sjovere at blive bombarderet med plakater og teaser plakater samt teaser trailers og teaser teaster trailers.

Anyways. Jeg er faldet over endnu stak ærlige plakater for bl.a. The Dark Knight Rises og The Hunger Games. Ja, måske lidt sent, men de er nu stadig sjove – nogle af dem. Her får blandt andet plakaten for The Avengers påklistret ”a sequel to like 4 goddamned movies”, mens den for Twilight: Breaking Dawn del 2 meget passende siger ”it’s finally fucking over.”

Læs også
– Min anmeldelse af The Hunger Games
– Min anmeldelse af The Dark Knight Rises
– Min anmeldelse af Twilight: Breaking Dawn del 2

Se også
En ærlig trailer for ’Inception’
Ærlige Oscar-plakater for bedste film

4MQ90 Honest-Les-Miserables-Movie-Poster-Hypable-Watermarks Honest-Life-of-Pie-Movie-Poster-Hypable-Watermarks Honest-Lincoln-Movie-Poster-Hypable-Watermarks Honest-Perks-Wallflower-Movie-Poster-Hypable-Watermarks honest-poster-hunger-games-final-hypable Honest-Silver-Linings-Playbook-Movie-Poster-Hypable-Watermarks qEOHC RQcAT y6jaF