Ret så imponerende filmplakater

Der findes et hav af fanlavede filmplakater og mange af dem er heldigvis ret flotte, men nogle er altså bare mere fascinerende end andre, hvilket er tilfældet med illustratoren Grzegorz Domaradzkis plakat-serier. Han har lavet et par i særdeleshed vellykkede og flotte filmplakater, bl.a. for Blade Runner, Apocalypse Now, Mulholland Drive, The Deer Hunter, Get Carter og Raging Bull – som kan ses nedenfor.

Han har lavet to serier af denne type plakater. Den første serie er fra 2008 og byder ligeledes på nogle virkelig medrivende plakater, som bl.a. en yderst spraglet sag til Jack Nicholson-filmen As Good as It Gets. Alle plakater må og skal ses i et større format for at få de mange virkelig lækre detaljer med. Så klik straks videre til første serie af plakater HER og anden del HER. En imponerende række plakater.

Se andre labre plakater:
Flotte filmskurke
10 stilfulde filmplakater
Et par ’fantastiske’ plakater
Stramt komponerede filmplakater