Hvis ”Up” var en spillefilm fra 1965

Hvordan mon Pixars fantastiske animations-film Up ville se ud, hvis den var en spillefilm fra 1965 med rigtige mennesker i stedet for animerede? Det giver Ivan Guerrero sit bud på med denne ret så fine premake-trailer. Den er sammensat af en række forskellige ældre film – se hvilke i denne ’site-by-site’-sammenligning HER.

Der er efterhånden lavet en række af disse såkaldte premakes, altså trailere som giver et bud på, hvordan en given film ville se ud, hvis den var lavet før i tiden. Guerrero har bl.a. også lavet premake-trailere for Raiders of the Lost Ark 1951, Ghostbusters 1954, Forrest Gump 1949 og The Empire Strikes Back 1950. De popper op sidst i Up-traileren, så tjek også dem ud.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ml9hAN5km14[/youtube]

– Læs også: Min anmeldelse af Up.
– Se også: Hvis Inception var lavet i 1950’erne.