Kees van Dijkhuizens filmmontage for 2012

Det kan godt være, at navnet på den hollandske Kees van Dijkhuizen er svær at udtale – til gengæld er det ikke svært at fatte, hvor cool hans årlige filmmontager er. 2012-udgaven er landet og igen klipper han både elegant og medrivende en ordentlig stak film sammen fra året, der er gået. Du finder alle de anvendte film HER.

Han har virkelig et godt øje for visuelle sammenhænge, hvor bl.a. bevægelser og genstande vellykket smelter sammen i dette flotte tilbageblik på 2012 med musik af bl.a. The Black Keys, Tame Impala og LCD Soundsystem. Han er også gutten bag serien [the films of], hvor man bl.a. finder en udgave med Ridley Scotts film. Tjek også lige Genrocks filmmontage for 2012 HER.

Min top 10 med de bedste film for 2012 er lige på trapperne, så hold øje med sitet her og på Facebook, hvor du jo er velkommen til at ’like’ Filmskribenten – men det har du sikkert allerede gjort, ik’?

Se også:
Trailer-bonanza anno 2012
Cinemageddon: en filmmontage for 2012