Ét bogstav gør en stor filmisk forskel

Det her er altså en virkelig fin idé. For ved at fjerne bare ét enkelt bogstav i en filmtitel, ændres meningen helt – og hvis man så laver en plakat, der skal matche den nye, ændrede titel, så får man en række ret sjove filmplakater.

Her bliver bl.a. Cape Fear til Ape Fear, Jurassic Park bliver til Jurassic Ark, Dawn of the Dead bliver til den mere familievenlige Dawn of the Dad og Kill Bill bliver til Ill Bill. Ja, find selv på flere. Herunder er de første plakater fra sitet Removies – Movies With One Letter Removed, hvor de modificerede plakater kan findes.

Se flere filmplakater:
En sød serie 8-bit-filmplakater
En række vildt flotte filmplakater
Filmplakater med ikoniske masker
Filmplakater stjæler med arme og ben
Søde filmplakater som gamle arkadespil
Labre alternative filmplakater til ’Drive’