Nolans Batman-trilogi på 10 sekunder

Christophers Nolans Batman-trilogi sluttede med det filmisk brag The Dark Knight Rises. Tre film med en samlet spilletid på omkring de syv timer og 30 minutter. Nu har nogle gutter imidlertid kogt trilogien ned til blot 10 sekunder. Det er der kommet en fin stiløvelse ud af, der selvom den måske ikke rammer Nolans dystre tone, er en sjov lille film.

Så venter jeg blot på 10-sekunders versionerne af trilogier som bl.a. The Godfather, de tre originale ’Star Wars’-film, ’The Matrix’-filmene, George A. Romeros zombie-trilogi, Ringenes Herre-filmene og de tre ’Evil Dead-film.

[vimeo]http://.www.vimeo.com/47477352[/vimeo]

Læs også om følgende filmserier:
Min anmeldelse af ’Alien Anthology’
Min anmeldelse af ’Star Wars’-filmene.
Min anmeldelse af ’Harry Potter’-filmene.
Min anmeldelse ’The Godfather’-trilogien.
Min anmeldelse af ’The Dark Knight Rises’.
Min anmeldelse af ’Ringenes Herre’-trilogien.
Min anmeldelse af ’Mission: Impossible’ I, II & III
Min anmeldelse af ‘Hostel’, ‘Hostel: Part II’ & ‘Hostel: Part III’