Grotesk film nu som old school arkadespil

Jeg så den både brutale og yderst ulækre skrækfilm The Human Centipede (First Sequence) på dette års filmfestival CPH PIX. En virkelig bizar og dybt pervers sag, hvor en vanvittig nazilæge opererer sine stakkels ofre sammen til et menneskeligt tusindben. Ja, gæt selv hvordan. Se filmens trailer HER.

Nu har du så mulighed for at spille den diabolske Dr. Heiser, for hos I-Mockery finder man nu et old school arkadespil, hvor du som lægen skal nedskyde politi og menneskelige forsøgsdyr. Prøv det groteske spil HER. Filmen er dog noget mere underholdende end spillet.

Det er ikke første gang at nyere film er gået i retro-game-mode. I forbindelse med tegneseriefilmatiseringen Watchmen dukkede der også et ret gennemført arkadespil op. Det kan du prøve HER.