Brandon Walsh smugler stoffer i lange baner

For pokker hvor må det være surt, at have været med i en tv-serie, som er så succesfuld at man efterfølgende har svært ved at lave noget, uden at blive associeret med ens TV alter ego. Rækken af skuespillere, som har forsøgt at slå sit navn fast uden for en given series rammer er lang – og rækken af forfejlede forsøg vel lige så lang. Chandler vil vel altid være Chandler og Carrie Bradshaw altid Carrie Bradshaw – eller hvad?


Well, Woody Harrelson er vel ikke længere blot Woody Boyd fra Sams Bar. Så det handler vel i høj grad også om hvad man efterfølgende kaster sig over og i det hele taget hvem man er. Men mon ikke Daniel Radcliffe i en eller anden forstand altid vil have Harry Potter hængende over hovedet, det uanset hvor nøgen han er med en hest eller hvor meget hash han ryger. Ligesom Elijah Wood til en hvis grad også vil forbindes med Frodo, lige meget hvor syg en psykopat han er i Sin City. Anyways, en lang smøre, som kommer sig af en nyhed jeg faldt over angående Brandon Walsh – undskyld, jeg mener Jason Priestley.


Jason Priestley har mere end snust til instruktørfaget. Han har bl.a. instrueret en god håndfuld episoder af 90210 samt flere TV-film og -serier. Nu satser han på det store lærred med filmen Death of a Freerider, som handler om den virkelig Sam Brown, en 22-årig mountainbiker, der lavede store penge på at smugle stoffer. Filmen rammer ikke biograferne med det første, da optagelserne først begynder i slutningen af næste år.


Den kære Priestley er godt på vej ud af skyggen og rollen som den flittige Brandon Walsh – han takkede jo bl.a. også nej til at medvirke i den nye udgave af 90210, som han dog instruerede første episode af – well, måske det også er nemmere, når man står på den anden side af kameraet.