3D mig her og 3D mig der

Film i 3D er blevet den helt store dille. Udover at give filmen en ekstra dimension, så er det jo også en meget smart måde at få folk i biografen på, da 3D-effekten endnu ikke er helt så vellykket en oplevelse i hjemmebiografen. Anyways, nu tyder det så på at endnu en film får liv i 3D, nemlig opfølgeren til den både morsomme og splattede Zombieland.

Det var dog tvivlsomt om der overhovedet kom en opfølger, eftersom Zombieland blev dowloadet ulovligt i så stor stil, at de manglende indtægter ikke ligefrem hjalp på muligheden for en sequel. Somebody stop those damn pirates! Men nu ser det dog heldigvis ud til til at zombierne og Woody Harrelson atter får luft under vingerne – og det altså i 3D.


Zombieland har for mig helt sikkert været en af dette års mest underholdende biografture, så jeg tager gerne endnu en tur – også i 3D. Sequelen kommer til at huse det originale cast med Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone og Abigail Breslin samt samme instruktør, nemlig Ruben Fleischer. For min skyld kunne de dog godt smide de to tøser på porten, ellers skal de sgu skrives og leveres mere interessant, end tilfældet var med den første film. Nå, men inden Fleischer kaster sig over zombierne igen, vil han gerne lige lave en romantisk komedie – jep, en romantisk komedie! Interessant...