’Top Gun’ skal flyve i 3D

Egentlig skulle man tro, at Hollywood kunne bruge kræfterne mere fornuftigt, end at konvertere Tony Scotts Top Gun til 3D. Men alt er vel efterhånden genindspillet, så næste skridt synes nu at være en tur igennem 3D-maskinen – Titanic er som bekendt også på vej i 3D. Så hvis alt går får efter planen (hvis filmselskabet og Tony Scott får penge nok), så skulle 3D-versionen være klar i 2012, skriver The Hollywood Reporter – om den flyver forbi de danske biografer er endnu uvist.

Tja, og så er nyheden om 3D-konverteringen af jetjager-filmen fra 1986 med bl.a. Tom Cruise og Val Kilmer vel også undskyldning nok for at poste nedenstående klip fra filmen – a little something for the ladies… (and boys, I might add).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fdAVH-ZeUHc[/youtube]

Læs også: Titanic sænkes i 3D til næste år
– og flyv så lige en tur i The Danger Zone!’