Alle 3D-film er det samme

Det lader ikke til, at strømmen af film i 3D aftager lige med det samme. Well, jeg er nu heller ikke partout modstander af formatet, men hvorvidt det gør en filmoplevelse bedre eller ej, kan diskuteres. Men jeg synes bl.a., at Prometheus fungerede ganske fint i 3D – men jeg er nu også spændt på et gensyn i 2D.

Anyways. Kollegaerne hos Funny or Die har lavet et sjovt mashup, der peger på de mange sammenfald, der er i 3D-film – her med eksemplar fra bl.a. The Avengers, The Amazing Spider-Man, MIB 3 og Transformers: Dark of the Moon. Men de må have sovet i timen, for hverken Battleship, Mission: Impossible – Ghost Protocol eller Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked er i 3D.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fu4TMaG2yug[/youtube]

3D BONUS: nu i 3D!!!

Læs også mine anmeldelser af:
Prometheus: et flot og svulstigt rumeventyr
Ghost Rider 2: manisk Cage sætter igen ild til lortet
Transformers: Dark of the Moon: en omgang forvrøvlet robot-rod
Mission: Impossible 4: veloplagt Cruise i endnu en umulig mission