Star Wars genskaber velkendte værker

Så er der fanart til Star Wars-folket og andre filmfans. David Eger har nemlig afsluttet sit fine projekt 52 Weeks of Star Wars. Sidste år har han således hver uge lavet et billede, hvor han har genskabt velkendte værker med diverse karakterer fra Star Wars-universet – lige fra filmplakater til pladecovers og malerier.

Man finder blandt andet ’Star Warsificerede’ billeder af Back to the Future, Forrest Gump og Reservoir Dogs videre til Pretty Woman, The Godfather og Terminator samt Dirty Dancing, Gladiator og Juno. Du finder alle værkerne her.

Se andet Star Wars-relateret filmsjov:
Star Wars versus aliens
Star Wars: The Complete Saga’ er fantastisk
Den originale ’Star Wars’-trilogi som smukt malede kort

star wars remakes 01 star wars remakes 02 star wars remakes 03 star wars remakes 04