Der er altså andre end Katniss, der skyder med bue og pil på film

Nej, det er ikke kun Katniss Everdeen fra The Hunger Games, der skyder med bue og pil på film. Langt fra. Hvis du skulle være i tvivl, så se lige den pileskydende filmmontage her i toppen. Her finder man klip fra mere end 35 film.

Man finder således klip med hvislende pileskud fra så forskellige film som The Hunger Games, Rambo: First Blood Part II og The Hobbit: An Unexpected Journey videre til Avatar, Brave Braveheart og House of Flying Daggers samt The Wolverine, The Avengers og Robin Hood.

– Læs min anmeldelse af The Hunger Games: Catching Fire.

Se også disse filmmontager:
Montage med folk, der falder på film
Super cool filmmontage af folk filmet bagfra
Dystopisk science fiction forenes i smuk filmmontage

– ’Synes godt om’ Filmskribenten på Facebook HER.

robin hood arrow