Forrygende science fiction-kortfilm bør blive til en spillefilm

Skynd dig at trykke play på videoen her i toppen. Det vil klart være det bedste, du gør i dag. For her får du serveret tre minutter af pure awesomeness. En helt forrygende flot science fiction-kortfilm fyldt med cool robotter, medrivende action og i det hele taget bare et formfuldendt univers, der burde blive udfoldet i en spillefilm.

Universet får mig til at tænke på Neill Blomkamp, du ved, manden bag District 9 og dette års Elysium. For man finder i kortfilmen, der forresten hedder Keloid, ligeledes et flair for at skabe virkelighedstro robotter og et i hele taget særdeles troværdigt univers med smukt udførte special effects. Filmen er skabt af de særdeles dygtige folk hos Big Lazy Robot – ja, someone, giv dem fanatiseringen til at bringe dette univers op på det store lærred.

– Læs også min anmeldelse af Elysium HER.
– ’Synes godt om’ Filmskribenten på Facebook HER.

Keloid_02 Keloid_04 Keloid_05 Keloid_06 Keloid_07 Keloid_08