De siger hele tiden “kill him” på film

Ja, de der supercuts fortsætter med at hjemsøge nettet – og ja, jeg kan lide flere af dem. En af de nyeste, jeg er faldet over, er den du finder her i toppen. Egentlig utroligt, at den ikke er blevet lavet før, da det er en ofte anvendt replik i filmens verden – nemlig ”kill him”. Du ved, det en bad guy ynder at ytre før hans offer lider en ofte grum død.

Men det kan nu også være den anden vejen omkring – du ved, en good guy, der der ytrer replikken inden vedkommende sætter efter skurken. Uanset hvad finder man her mere end fyrre eksempler på replikken – lige fra Dumb & Dumber, Star Wars – The Empire Strikes Back og The Matrix videre til American Beauty, Reservoir Dogs og Commando. Jep, se selv resten i toppen.

– Bliv ven med Filmskribenten på Facebook HER.

Det er altid ”one man”, der skal klare ærterne
De 100 bedste komplimenter på film
De løber hele tiden på film

Kristen Stewart kill him