RIVERDALE SÆSON 2: Mord, mystik og hemmeligheder

Idyllen krakelerer på dvd: Jeg kender intet til karaktererne fra de såkaldte og kulørte Archie Comics. Det gør nu i grunden nok ikke noget. Ikke desto mindre, så er det netop disse karakterer, som den mystiske teen- og dramaserie ‘Riverdale’ er baseret på. Nu er anden sæson af serien udkommet på dvd her i landet med hele 22 nye afsnit.

Så nu kan du jo selv gå på opdagelse i det hemmelighedsfulde univers i byen Riverdale. For her ved indgangen til sæson to kaster nedskydningen af Archie Andrews’ far den lille og hemmelighedfulde by Riverdale ud i komplet mørke og frygt, hvor man altså følger netop Archie, men blandt andet også de andre karakterer kendt fra tegneserien: Jughead, Betty og Veronica.

Serien følger således Archie Andrews’ liv i den lille og øjensynligt perfekte by Riverdale, hvor den ellers lykkelige bys bagside og mørke hemmeligheder undersøges og kommer for dagen. Her ledt an af en lang række karakterer, der er med til at bære serien igennem sine mysterier og mørke kringelkroge.

Udover hele anden sæson, så indeholder dvd-udgivelsen også en god omgang ekstramateriale, hvor du kan dykke yderligere ned i serien med eksempelvis hele fem featuretter, der blandt ser nærmere på forskellige aspekter ved serien og universet, mens man også finder slettede scener samt spas fra optagelserne.

– ‘Riverdale’ sæson 2 udkommer på dvd den 18. oktober 2018.