LUCIFER SÆSON 1: Djævelsk serie-underholdning for fuld skrue

Djævelsk serie-underholdning på dvd: Har du som jeg også af og til tænkt på, hvad den djævelske Lucifer mon render og laver nu til dags? Ja, så får du altså det måske noget overraskende svar med denne serie, der nemlig har ham i den karismatiske hovedrolle. Nu er den første sæson af ‘Lucifer’ udkommet på dvd her i landet.

I serien finder du således en småulykkelig Lucifer, der blandt andet af kedsomhed har valgt at slå sig ned i Los Angeles aka The City of Angels – ironisk nok. Her bliver en smuk popstjerne imidlertid myrdet for øjnene af Lucifer, der nu hjælper politiets Chloe Decker med at opklare den drabelige forbrydelse. Ja, er Lucifer mon på vej mod at blive god?

lucifer season 1 01

Hvis du synes, at ovenstående lyder bekendt, ja så kan det måske være fordi, at du allerede har stiftet bekendt skab med denne version af Lucifer. For denne Lucifer-karakter finder er nemlig oprindeligt at finde i tegneserieform – først set i serien ‘The Sandman’. Senere fik Lucifer dog sin egen spin-off tegneserie, der altså nu er blevet til en tv-serie.

Hvis du således falder for tv-versionen af ‘Lucifer’, ja, så kan du jo også kaste dig over flere historier med ham i tegneseriens verden. Den gode nyhed er endvidere, at tv-serien er fornyet eitl en helt tredje sæson. Så hop altså roligt på denne første sæson, hvor dvd-udgivelsen også byder på lidt ekstramateriale. Her finder du blandt andet et kig på karaktererne, et interview samt tidligere usete scener og spas fra optagelserne.

– ‘Lucifer’ sæson 1 udkommer på dvd den 29. januar 2018.

lucifer season 1 cover