OUTCAST SÆSON 1: Skræmmende og djævleuddrivende gyserserie fra The Walking Dead-skaber

horrorunderholdning på dvd: Hvis du trænger til et skud gysende serieunderholdning, så kommer Outcast dig til grufuld undsætning. For med denne første sæson, der netop er udkommet på dvd her i landet, er der nemlig landet en serie, der både skræmmer og underholder med blandt andet djævleuddrivelse af den bedste slags.

Den amerikanske serie er skabt af ingen ringere end af Robert Kirkman og Paul Azaceta – de står ligeledes bag tegneserien af samme navn, som denne overnaturlige horror-serie er baseret på. Her finder du nemlig dæmoniske besættelser og grumme menneskeskæbner. Nå ja, og så er Robert Kirkman jo som bekendt også manden bag den zombiebefægte og forrygende serie og tegneserie The Walking Dead.

Outcast-season-1-01

”Enspænderen Kyle Barnes, der er plaget af traumer fra barndommen, hyres til at udføre djævleuddrivelse”, lyder det rammende på udgivelsens bagside, der videre beskriver, at ”hans familie både dømmer og afviser ham” og at “han er selv splittet mellem et behov for at isolere sig og et ønske om at hjælpe andre”. Derfor drager Kyle ud for at finde svar, der har store konsekvenser for både sin egen og hele verdens skæbne. En både grum og uhyggelig rejse.

Udover første sæsons 10 gysende afsnit, indeholder den danske dvd-udgivelser også en omgang ekstramateriale, der blandt andet byder på slettede scener, et kig på tegneserien bag serien samt et nærmere kig på serien og enkelte afsnit fra sæsonen. Så ja, hvis du har nerverne til det, så kast dig roligt glubsk over Outcast, der måske kan blive din nye seriefavorit – og så venter der oven i købet en sæson 2 i horisonten. Herligt

Outcast sæson 1 udkommer på dvd den 16. februar 2017.
Outcast-s1---DVD-cover
Titel: Outcast sæson 1
Release: den 16. februar 2017
Spilletid: 8 timer 10 min.
Udgiver: 20th Century Fox